Direct uit voorraad leverbaar • Gratis bezorging • Gratis retour • Handgemaakt in Nederland

verlichting boven kookeiland

Transformeer je keuken met de perfecte verlichting boven je kookeiland. Ontdek hoe subtiele verlichting niet alleen functioneel zijn, maar ook een vleugje moderne elegantie toevoegen. Creeer de ideale sfeer voor culinaire creaties en maak je keuken het centrale middelpunt van je huis.

Eiken hout
Eiken

 

Natural eiken is een prachtige houtlook die zich aanpast aan ieder interieur en juist dié warme touch geeft die je zoekt. Prachtig bij stalen kozijnen en een industriele inrichting. Verkrijgbaar in 120, 150, 180 en 210 cm.

Wenge hout
Wenge

 

Het donkere Wengéhout straalt luxe uit door de prachtige nerf. Ideaal te combineren met exclusieve, luxe inrichting en met echte Dutch design klassiekers. Verkrijgbaar in 120, 150 en 180 cm.

De juiste afmeting

Voor de ideale verlichting boven je kookeiland is proportie essentieel. Kies een Bylum met de juiste afmeting, niet te groot, niet te klein. Het streven naar harmonie in grootte zorgt voor een gebalanceerde esthetiek, waardoor je kookruimte functioneel en stijlvol wordt ingericht.

Hanglamp keuken
Casa di Misa
Casa di misa

Laatste blogs

 Creëren, inspireren, met voorliefde voor hout, dat is waar ByLum voor staat. Nieuwe ideeën en technologieën combineren met natuurlijke materialen met oog voor detail. Op deze manier worden strakke houten hanglampen ontworpen die uniek zijn.

ByLum I Puur, minimalistische en duurzaam

Over ByLum

ByLum is een familiebedrijf dat zijn oorsprong vindt in het begin van de coronaperiode in 2020. Met de opkomst van moderne keukens, waarbij steeds vaker afzuiging naar beneden wordt geïntegreerd, ontstond er een unieke kans voor ByLum. De traditionele afzuigkap aan...

Lees meer
Verlichting trends 2022

Verlichting trends 2022

Afgelopen jaren hebben we gezien dat de interieurinrichting een steeds belangrijkere rol inneemt. De vraag naar accessoires is toegenomen en het belang van goede verlichting is toegenomen. Dit zien we dan ook terug in de verlichting trends voor 2022. Het interieur is...

Lees meer

De 10 belangrijkste tips

Voor het kiezen van de juiste verlichting. Download nu gratis!