Veel gestelde vragen

Hoe kunnen wij je helpen? Dit zijn veel gestelde vragen over het product ByLum, maar ook over de verzending en montage. Mocht het zo zijn dat je vraag er toch niet bij zit, neem dan vooral contact met ons op via het contactformulier of via de chat. Wij proberen je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Over het product ByLum

Waarmee is het hout behandeld?

Het hout is behandeld met een op natuurlijike basis waterafstotende beschermer met UV-bescherming tegen verkleuring.

WAT IS KLEURWARMTE VAN DE LED-VERLICHTING?

Voor boven een kook-, eettafel en bureau is de ByLum uitgerust met hoogwaardige led-verlichting. De kenmerken van onze verlichting zijn: IP-20, 1000Lm/m, kleurwarmte 3000 Kelvin en een CRI-waarde van >90.

Wat zijn de technische specificaties?

Voor de technische specificaties verwijzen we je graag naar de volgende pagina technische specificaties

Waar kan ik ByLum zien hangen?

ByLum hangt in de showroom bij eiland de Wild Keukens in Alkmaar. Hier is ByLum te zien. Wij zijn druk bezig om op meerdere plaatsen door heel Nederland de ByLum op te hangen. 

Kan ik de ByLum gewoon aansluiten op het lichtnet 230v?

Zeker, ByLum is uitgevoerd met speciale dimbare transformatoren en kan gewoon aangesloten worden op het gebruikelijke lichtnet.

Hoe hoog hangt de ByLum boven je kookeiland, wat is jullie advies?

Mocht de ByLum boven een kookeiland komen, dan zijn er 2 dingen belangrijk, plafondhoogte en je eigen lengte. Belangrijk is dat je onder de hanglamp door kunt kijken. Hang de lamp dus op minimaal 175 cm vanaf de grond, en indien je langer bent nog wat hoger. Voor uitgebreide informatie verwijzen we je naar deze blog https://bylum.nl/hoe-hoog-moet-een-lamp-hangen-boven-een-kookeiland/

Hoe hoog hangt de ByLum boven je eettafel, wat is jullie advies?

Mocht de ByLum ByLum boven een eettafel komen te hangen, dan zijn er 2 zaken waar je rekening mee moet houden. Plafondhoogte en de hoogte van je eettafel. Advies is om de ByLum ongeveer 60-65 cm boven je eettafel te hangen. Plafondhoogte -/- hoogte eettafel -/- 60 cm = de maximale lengte van de staaldraden. De staaldraden kunnen op hoogte ingesteld worden. We zien vaak dat bij gebruik boven eettafels de optie ‘langere kabels‘ wordt meebesteld.

Hebben jullie ook LED dimmers die passend zijn bij de ByLum?

Jazeker, in de webshop vind je de LED dimmers die geschikt zijn voor de ByLum. Dit zijn universele LED dimmers en het is mogelijk om een eigen afdekplaatje erop te zetten.

 

Kan de bylum aangesloten worden op philips hue of ander Domotica systeem, is de lamp smart te maken?

Ja dat kan zeker! De ByLum is voorbereid om te worden opgenomen in een domotica systeem, zoals Philips Hue of compatibel ander systeem zoals; Apple Homekit, Google Home, Samsung SmartThings, Lutron Caseta, Zigbee 3.0/4.0. Al deze systemen bieden speciaal voor led-verlichting geschikte dimmers, die noodzakelijk is voor een juiste werking. Heb je hierover een technische vraag, dan beantwoorden wij deze natuurlijk ook graag. 

In welke Maten is Bylum leverbaar?

ByLum is leverbaar in 3 houtsoorten (Eiken, Wenge en Bamboe) en in 5 maten:

– Eiken: 120 – 150 – 180 en 210 cm

– Wengé: 120 -150 – 180 cm

– Bamboe: 240 cm

 

Over het bestelproces

Hoe lang is de levertijd?

ByLum is normaal gesproken vanuit voorraad leverbaar binnen 3 – 5 werkdagen. Wel zien we dat bepaalde houtsoorten en lengtes erg populair zijn waardoor een model tijdelijk kan zijn uitverkocht, is dit het geval dan zullen wij je direct hiervan op de hoogte stellen.

Ik krijg pas over 2 maanden mijn kookeiland, kan ik de ByLum reserveren?

Reserveren doen wij doorgaans niet, maar als jij aangeeft waneer jij de lamp wilt ontvangen dan houden wij hiermee rekening.  We zullen dan tevens de garantie termijn hierop aanpassen, deze zal dan ingaan op het moment van levering.

 

Kan ik de lamp op een ander adres laten afleveren?

Ja hoor, dat is geen probleem. Tijdens het bestelproces kun je dit aangeven en komt dat helemaal in orde. Mocht er bij ons iets niet duidelijk zijn, dan nemen wij direct contact met je op.

 

Ik woon in België, hoe kan ik betalen?

Ook voor onze Belgische klanten hebben we het gemakkelijk gemaakt, betalen kan eenvoudig via het banksysteem Bancontact. Hiermee kun je veilig en vertrouwd betalen.

 

Kan ik een ByLum terugsturen?

Ja dat kan, Wij willen dat iedere klant tevreden is. Mocht je besluiten je ByLum niet te willen houden, dan is het mogelijk je ByLum binnen twee weken na ontvangst terug te sturen. Zorg dat je de originele verpakking hiervoor bewaart en onbeschadigd je ByLum weer inpakt en aan ons retourneert. Stuur ons een mail of WhatsApp bericht dat je je ByLum wilt terugsturen en we helpen je verder met de retourinstructie.

Staat je vraag er niet bij?

Staat je vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op via de chat, telefonisch of via het contactformulier. Sophie beantwoordt al je vragen via de chat samen met het enthousiaste Team van ByLum.

Sophie