Veel gestelde vragen

Hoe kunnen wij je helpen? Dit zijn veel gestelde vragen over het product ByLum, maar ook over de verzending en montage. Mocht het zo zijn dat je vraag er toch niet bij zit, neem dan vooral contact met ons op via het contactformulier of via de chat. Wij proberen je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Over het product ByLum

Waarmee is het hout behandeld?

Het hout is behandeld met een op natuurlijike basis waterafstotende beschermer en uv bescherming tegen verkleuring.

WAT IS KLEURWARMTE VAN DE LED-VERLICHTING?

Voor boven een kook-, eettafel en bureau is de ByLum uitgerust met hoogwaardige led-verlichting. De kenmerken van onze verlichting zijn: IP-20, 1000Lm/m, kleurwarmte 3000 Kelvin en een CRI-waarde van >90.

Wat zijn de technische specificaties?

Voor de technische specificaties verwijzen we je graag naar de volgende pagina technische specificaties

Waar kan ik ByLum zien hangen?

ByLum hangt in de showroom bij eiland de Wild Keukens in Alkmaar. Hier is ByLum te zien. Wij zijn druk bezig om op meerdere plaatsen door heel Nederland de ByLum op te hangen. 

Kan ik de ByLum gewoon aansluiten op het lichtnet 230v?

Zeker, ByLum is uitgevoerd met transformatoren en kan gewoon aangesloten worden op het gebruikelijke lichtnet.

Hoe hoog hangt de ByLum boven je kookeiland, wat is jullie advies?

Mocht de ByLum ByLum boven een kookeiland komen, dan zijn er 2 dingen belangrijk, plafondhoogte en je eigen lengte. Belangrijk is dat je onder de hanglamp door kunt kijken. Hang de lamp dus op minimaal 175 cm vanaf de grond, en indien je langer bent nog wat hoger. Voor uitgebreide informatie verwijzen we je naar deze blog https://bylum.nl/hoe-hoog-moet-een-lamp-hangen-boven-een-kookeiland/

Hoe hoog hangt de ByLum boven je eettafel, wat is jullie advies?

Mocht de ByLum ByLum boven een eettafel komen te hangen, dan zijn er 2 zaken waar je rekening mee moet houden. Plafondhoogte en de hoogte van je eettafel. Advies is om de ByLum ongeveer 60-65 cm boven je eettafel te hangen. Plafondhoogte -/- hoogte eettafel -/- 60 cm = de maximale lengte van de staaldraden. De staaldraden kunnen op hoogte ingesteld worden.

Hebben jullie ook LED dimmers die passend zijn bij de ByLum?
Jazeker, in de webshop vind je de LED dimmers die geschikt zijn voor de ByLum. Dit zijn universele LED dimmers en het is mogelijk om een eigen afdekplaatje erop te zetten.

 

Kan de bylum aangesloten worden op philips hue, is de lamp smart te maken?

De ByLum zelf kan gedimd worden met een externe wanddimmer (deze is optioneel verkrijgbaar waarbij de afdekknop universeel is en dus vervangen kan worden) maar kan ook aangesloten worden op een Philips Hue compatible leddimmer of Philips Hue schakelmodule.

Welke afmetingen Bylum zijn er?
ByLum bestaat uit 3 maten, 180 – 150 en 120 cm

Over het bestelproces

Hoe lang is de levertijd?

ByLum is op voorraad en kan binnen 3 – 5 werkdagen geleverd worden. Heel soms is een model uitverkocht en dan zullen wij je direct op de hoogte stellen.

Ik krijg pas over 2 maanden mijn kookeiland, kan ik de ByLum reserveren?
Reserveren doen wij doorgaans niet, wat we wel vakaer doen is dat wij de lamp uitleveren op moment dat jij het aangeeft. Als je het vooraf aangeeft, kunnen wij de garantie opschuiven en gaat deze pas in vanaf dat moment.

 

Kan ik de lamp op een ander adres laten afleveren?

Ja hoor, dat is geen probleem. Tijdens het bestelproces kun je dit aangeven en komt dat helemaal in orde. Mocht er bij ons iets niet duidelijk zijn, dan nemen wij direct contact met je op.

 

Ik woon in België, hoe kan ik betalen?
ByLum levert ook in Belgie. Door het betaalsysteem Bancontact kun je veilig en vertrouwd betalen.

 

Als ik de ByLum toch terug wil sturen?

Mocht je besluiten om de ByLum niet te houden, dan is het mogelijk om deze terug te sturen. Zorg dan dat je de verpakking bewaart. Onbeschadigd en in de originele verpakking is het mogelijk de ByLum te retourneren. Je krijgt zelfs de retourkosten terug. Stuur ons een mail dat je ByLum terug wilt sturen en wij zorgen dat je de retourinstructies ontvangt.

 

Staat je vraag er niet bij?

Staat je vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op via de chat, telefonisch of via het contactformulier. Sophie beantwoordt al je vragen via de chat samen met het enthousiaste Team van ByLum.

Sophie