Direct uit voorraad leverbaar • Gratis bezorging • Gratis retour • Handgemaakt in Nederland

Veel gestelde vragen

Hoe kunnen wij je helpen? Dit zijn veel gestelde vragen over het product ByLum, maar ook over de verzending en montage. Mocht het zo zijn dat je vraag er toch niet bij zit, neem dan vooral contact met ons op via het contactformulier of via de chat. Wij proberen je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Over het product ByLum

Wat zijn de technische specificaties?

Voor de technische specificaties verwijzen we je graag naar de volgende pagina technische specificaties

Waarmee is het hout behandeld?

Het hout is behandeld op natuurlijke basis tegen inwerking van vocht en met UV-bescherming tegen verkleuring.

hoe houd ik de lamp schoon?

Maak de lamp schoon met een mild schoonmaakmiddel en een zachte doek, in de richting van de houtnerf. Maak direct droog na gebruik van water om een grote hoeveelheid water te vermijden.

WAT IS KLEURWARMTE VAN DE LED-VERLICHTING?

Voor boven een kook-, eettafel en bureau is de ByLum uitgerust met hoogwaardige led-verlichting. De kenmerken van onze verlichting zijn: IP-20, 1000Lm/m, kleurwarmte 3000 Kelvin en een CRI-waarde van >90.

Kan ik de ByLum gewoon aansluiten op het lichtnet 230v?

Zeker, ByLum is uitgevoerd met speciale dimbare transformatoren en kan gewoon aangesloten worden op het gebruikelijke 230 volt lichtnet.

Hoe hoog hangt de ByLum boven je kookeiland, wat is jullie advies?

Het is fijn als je hanglamp ongeveer 3 cm boven ooghoogte hangt voor een optimale kijkervaring. Standaard wordt de ByLum met staaldraden geleverd met een maximale lengte tot 95 cm, geschikt voor plafondhoogtes van 260-270 cm. Mocht je een hoger plafond hebben, dan is het mogelijk om ByLum te bestellen met ‘langere staaldraden. In dat geval zal in onze werkplaats de lengte van de staaldraden voor jouw ByLum lamp worden aangepast. 

Hoe hoog hangt de ByLum boven je eettafel OF BUREAU, wat is jullie advies?

De optimale plaatsing van ByLum is op een hoogte van 60-65 cm boven je eettafel of bureau. De standaardlengte van de staaldraden is tot max. 95 cm vanaf het plafond. Dit betekent dat je byLum waarschijnlijkuitgevoerd moet worden met verlengde staaldraden.  ‘langere staaldraden. In dat geval zal in onze werkplaats de lengte van de staaldraden voor jouw ByLum lamp worden aangepast.

In welke Maten is Bylum leverbaar?

ByLum is leverbaar in 3 houtsoorten (Eiken, Wenge en Bamboe) en in 5 maten:

– Eiken: 120 – 150 – 180 en 210 cm

– Wengé: 120 -150 – 180 cm

– Bamboe: 240 cm

 

Hoe groot is de plafondkap?

De plafondkap 30×9,5 cm, hierin komen de elektriciteitsdraden bijeen.

 

Kan de bylum aangesloten worden 'SMART' LICHTSYSTEEM, zoals PHILIPS HUE OF ANDERs?

Ja dat kan zeker! De ByLum is voorbereid om te worden opgenomen in een domotica systeem, zoals Philips Hue of compatibel ander systeem zoals; Apple Homekit, Google Home, Dali, Samsung SmartThings, Lutron Caseta, Zigbee 3.0/4.0. Al deze systemen bieden speciaal voor led-verlichting geschikte dimmers, die noodzakelijk is voor een juiste werking. Heb je hierover een technische vraag, dan beantwoorden wij deze natuurlijk ook graag. 

Hebben jullie ook LED dimmers die passend zijn bij de ByLum?

Jazeker, in de webshop vind je de LED dimmers die geschikt zijn voor de ByLum. Dit zijn universele LED dimmers en het is mogelijk om een eigen afdekplaatje erop te zetten.

 

Over het bestelproces

Waar kan ik ByLum zien hangen?

De ByLum lampen zijn te bezichtigen in Alkmaar bij Eiland de Wilt keukens (naast wooncentrum VanTil). Goed om te weten is, dat mocht Alkmaar te ver weg zijn en je wilt de ByLum lamp toch online bestellen, dan kun je altijd, op het moment dat de lamp niet aan je verwachtingen voldoet, hem aan ons terugsturen. Uiteraard krijg je dan je aankoopbedrag van ons terug. Bij ByLum gaan we voor de beste klantervaring met als motto, ‘Iedere klant een tevreden klant’.

Hoe lang is de levertijd?

ByLum is normaal gesproken vanuit voorraad leverbaar binnen 3 – 5 werkdagen. Wel zien we dat bepaalde houtsoorten en lengtes erg populair zijn waardoor een model tijdelijk kan zijn uitverkocht, is dit het geval dan zullen wij je direct hiervan op de hoogte stellen.

Ik krijg pas over 2 maanden mijn kookeiland, kan ik de ByLum reserveren?

Reserveren doen wij doorgaans niet, maar als jij aangeeft waneer jij de lamp wilt ontvangen dan houden wij hiermee rekening.  We zullen dan tevens de garantie termijn hierop aanpassen, deze zal dan ingaan op het moment van levering.

 

Kan ik de lamp op een ander adres laten afleveren?

Ja hoor, dat is geen probleem. Tijdens het bestelproces kun je dit aangeven en komt dat helemaal in orde. Mocht er bij ons iets niet duidelijk zijn, dan nemen wij direct contact met je op.

 

Ik woon in België, hoe kan ik betalen?

Ook voor onze Belgische klanten hebben we het gemakkelijk gemaakt, betalen kan eenvoudig via het banksysteem Bancontact. Hiermee kun je veilig en vertrouwd betalen.

 

Kan ik een ByLum terugsturen?

Ja dat kan, Wij willen dat iedere klant tevreden is. Mocht je besluiten je ByLum niet te willen houden, dan is het mogelijk je ByLum binnen twee weken na ontvangst terug te sturen. Zorg dat je de originele verpakking hiervoor bewaart en onbeschadigd je ByLum weer inpakt en aan ons retourneert. Stuur ons een mail of WhatsApp bericht dat je je ByLum wilt terugsturen en we helpen je verder met de retourinstructie.

Staat je vraag er niet bij?

Staat je vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op via de chat, telefonisch of via het contactformulier. Sophie beantwoordt al je vragen via de chat samen met het enthousiaste Team van ByLum.

Sophie

De 10 belangrijkste tips

Voor het kiezen van de juiste verlichting. Download nu gratis!