Direct uit voorraad leverbaar • Gratis bezorging • Gratis retour • Handgemaakt in Nederland

maatschappelijk verantwoord ondernemen MVO

Maatschappelijk verantwoord ondernemen, fair price, better world

Welkom bij ByLum, waar kwaliteit, materiaalkeuze, uniek design, en een eerlijke prijs samenkomen voor een betere wereld. Wij zijn toegewijd aan maatschappelijk verantwoord ondernemen en compenseren de CO2-uitstoot van je aankoop, zonder extra kosten voor jou.

In een wereld waar te veel CO2 wordt uitgestoten, erkennen wij de impact van productie, verpakking en verzending op het milieu. Bij ByLum streven we ernaar een bedrijf te zijn dat zich bewust is van de milieu-impact van al onze keuzes. Van materiaalkeuze tot distributie, we baseren onze beslissingen op de CO2-belasting.

ByLum draagt bij aan een betere wereld door te streven naar maximale groenheid in onze productie en distributie. Elk onderdeel van onze lampen is zorgvuldig geselecteerd voor de beste kwaliteit en zoveel mogelijk gecertificeerd en duurzaam verkregen. We zien het als een uitdaging om onze lampen zo milieuvriendelijk mogelijk te produceren en te versturen, en we nemen hierin actief onze verantwoordelijkheid.

Fair trade en groene distributie
Onze toewijding aan eerlijke handel en groene distributie betekent dat je onze lampen rechtstreeks vanuit de fabriek kunt kopen, zonder onnodige tussenpersonen of herverpakkingen. Al onze producten worden CO2- en carbonneutraal verpakt en verzonden, omdat we geloven dat duurzaamheid essentieel is voor een betere toekomst.

Bewuster consumeren doen we samen
Bij ByLum geloven we in bewust consumeren en streven we ernaar overconsumptie tegen te gaan. Daarom zijn onze lampen ontworpen om lang mee te gaan en eenvoudig gerepareerd te kunnen worden. Met een ByLum lamp geniet je niet alleen van eeuwig licht, maar draag je ook bij aan een duurzamere wereld voor toekomstige generaties.

Doe met ons mee in onze missie om de wereld een beetje groener te maken. Kies voor ByLum en verlicht niet alleen je huis, maar ook de weg naar een duurzamere toekomst

Heb je vragen hierover, neem dan contact met ons op, we helpen je graag..