Direct uit voorraad leverbaar • Gratis bezorging • Gratis retour • Handgemaakt in Nederland

MONTAGEhandleiding

In 3 stappen eenvoudig je ByLum lamp installeren. Lees de montagehandleiding houten hanglamp::
Start

MONTAGEHANDLEIDING HOUTEN HANGLAMP

Inhoud verpakking

ByLum120, 150, 180 of 210 cm

2 pluggen

2 schroeven

Je bent bijna zover

De Bylum is in 3 stappen eenvoudig op te hangen met deze installatiehandleiding. Dit is een zorgvuldig klusje maar met het volgen van instructie en tips goed te doen voor iedereen die een beetje handig is.

Benodigd gereedschap

Boormachine
Schroefmachine
Potlood
2 Stoelen
Rolmaat

stap 1 Pak de ByLum lamp uit

Zorg voor een zachte ondergrond waar de ByLum lamp op kan worden gelegd.

  • Maak je pakket voorzichtig open en controleer of de inhoud volledig is en pak de installatiehandleiding erbij.
  • Begeleid voorzichtig de staaldraden tussen de plafondkap en de houten balk. Zorg voor een elektrische aansluiting (230 volt AC).
  • Wil je ByLum kunnen dimmen? Zorg dan voor een speciale dimmer voor ledverlichting, halogeen- en gloeilampdimmers werken niet en kunnen schade toebrengen aan elektrische installatie.

 

Stap 2 Bevestiging

 

Monteren ByLum – Draai de schroeven van de bevestigingsbeugel van de plafondkap los. Bepaal met de bevestigingsbeugel waar de ByLum komt te hangen. Teken met potlood af waar de 2 boorgaten komen. Boor de gaten met de boormachine maat 5 millimeter en bevestig de bevestigingsbeugel met pluggen en schroeven vast op het plafond.

SLUIT HET ELEKTRA AF

Aansluiten ByLum:

  • Tip! Plaats twee stoelen onder de ByLum lamp waar deze moet komen te hangen. Leg hierop voorzichtig de ByLum zodat de plafondkap eenvoudig kan worden gemonteerd en kan worden aangesloten op de elektra.
  • Sluit de 2 aansluitdraden (zwart en blauw) plus de aarding (geel/groen) aan de het lichgtnet (230VAC). Gebruik hiervoor een geïsoleerde schroevendraaier.
  • Plaats vervolgens de plafondkap over de plafondbeugel en schroef deze aan weerszijden voorzichtig vast.

Stap 3 hoogte instellen

 

De ByLum is standaard op hoogte ingesteld voor boven een kookeiland (hanghoogte van plafond circa 75 cm). Wil je deze hoogte aanpassen, volg dan de volgende instructie:

  • Verkorten kabellengte: druk de kabel voorzichtig in de fixator (de fixator vergrendeld de kabel automatisch).
  • Verlengen kabellengte: druk met je nagel het uiteinde van de fixator naar binnen (zie afbeelding), de kabel wordt hiermee automatisch ontgrendeld en kan hierdoor eenvoudig worden verlengd.


Klaar…….! Heb je nog vragen over je ByLum houten hanglamp, neem dan contact met ons op. Wij staan altijd voor je klaar om je te helpen, ons credo:  ‘Iedere klant een tevreden klant’ .

Heel veel plezier van je ByLum lamp!