Direct uit voorraad leverbaar • Gratis bezorging • Gratis retour • Handgemaakt in Nederland

contact

Heb je hulp nodig of ben je nieuwsgierig naar ByLum? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via de handige chat, e-mail of telefoon. Het enthousiaste team van ByLum staat altijd voor jou klaar en zorgt ervoor dat jouw vragen direct beantwoord worden. Misschien vind je het antwoord ook wel tussen onze veelgestelde vragen. Wij helpen je graag verder!

E-mail ons

Heb je een vraag? Neem dan vooral contact met ons op via de chat, telefonisch of via onderstaand contactformulier. Hanneke beantwoordt al je vragen samen met het enthousiaste team van ByLum. 

Chat met ons

Staat je vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op via de chat, telefonisch of via het contactformulier. Hanneke beantwoordt al je vragen via de chat samen met het enthousiaste team van ByLum.

Sophie

Wij vinden het altijd leuk om in contact met je te komen. Dus blijf vooral niet met je vraag zitten, stel deze gewoon. En vind je het leuk om inspiratie op te doen of wil je juist inspiratie delen? Daar zijn we natuurlijk altijd op zoek naar. Kijk dan vooral ook naar onze Instagram account of stuur ons een mail, dan delen we graag jouw inspiratie op ons insta account.

De 10 belangrijkste tips

Voor het kiezen van de juiste verlichting. Download nu gratis!