contact

Heb je een vraag of wil je meer weten over ByLum, neem dan contact met ons op via de chat, e-mail of telefoon. Team ByLum staat altijd voor je klaar en probeert je vraag direct te beantwoorden. Of misschien kun je je vraag vinden tussen de veel gestelde vragen

E-mail ons

Heb je een vraag? Neem dan vooral contact met ons op via de chat, telefonisch of via onderstaand contactformulier. Hanneke beantwoordt al je vragen samen met het enthousiaste Team van ByLum.

Chat met ons

Staat je vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op via de chat, telefonisch of via het contactformulier. Hanneke beantwoordt al je vragen via de chat samen met het enthousiaste team van ByLum.

Sophie

Wij vinden het altijd leuk om in contact met je te komen. Dus blijf vooral niet met je vraag zitten, stel deze gewoon. En vind je het leuk om inspiratie op te doen of wil je juist inspiratie delen? Daar zijn we natuurlijk altijd op zoek naar. Kijk dan vooral ook naar onze Instagram account of stuur ons een mail, dan delen we graag jouw inspiratie op ons insta account.