Selecteer een pagina

hanglamp kookeiland

Shop

Het is zover. Er zijn veel besluiten genomen, de afmetingen van de keuken zijn bepaald, keuzes over lades of kastjes en last but not least ook het werkblad is gekozen. En dan sta je voor de keuze, hoe ga je de verlichting in je keuken kiezen, kies je voor een hanglamp kookeiland in je keuken of ga je gewoon voor spotjes? Iets om goed vooraf over na te denken, zodat ook alle lichtpunten op de juiste plaats zitten..

groene-vinkGratis verzending en retour groene-vinkLevertijd 3-5 werkdagen groene-vink Leverbaar in NL en BE groene-vink Veilig betalen met iDeal of Bancontact

Hanglamp voor boven kookeiland is de ideale verlichting

Goede verlichting in je keuken belangrijk. In eerste instantie dat er goed gekookt kan, maar ook is het fijn is om goed en sfeervol licht te hebben. Licht waarbij je goed ziet wat je in de keuken aan het doen bent, dit wordt dan ook functioneel licht genoemd. Zeker belangrijk als je kijkt naar de avonden. Maar wat ook niet onbelangrijk is, is dat het in de avond sfeer geeft. Beide aspecten creëer je met onze hanglamp voor het kookeiland. Door daarnaast te kiezen voor de LED dimmer is het mogelijk om ’s avonds je kookeiland extra sfeer te geven. Dit wil overigens niet zeggen dat een aantal spotjes in de keuken het complete lichtplan versterken.

 

WELKE AFMETING BOVEN JE KOOKEILAND?

Strak houten hanglamp 120

BYLUM120

Kookeiland tot 180 cm

Strak houten hanglamp 150

BYLUM150

Kookeiland 180 – 220 cm 

strak houten hanglamp 180

BYLUM180

Kookeiland 220 – 300 cm

Bij grotere kookeilanden adviseren wij om te kiezen voor 2 hanglampen.

Een hanglamp boven een kookeiland is een mooie aanvulling op de keuken. Een niet al te aanwezige lamp die goede verlichting geeft, maar bovenal ook een mooi accessoire in de keuken vormt, zonder dat de aandacht van de keuken weggetrokken wordt. Let hierbij op dat de verlichting in de avond dimbaar is, zodat er een sfeervol geheel ontstaat en de keuken betrokken wordt bij de overige vertrekken. Wil je meer informatie en de mogelijkheden over de hanglamp voor boven jouw kookeiland? Neem dan gauw contact met ons op!