Direct uit voorraad leverbaar • Gratis bezorging • Gratis retour • Handgemaakt in Nederland

Hanglamp kookeiland

kies je houtsoort

Eiken hout

Eikenhout

Eiken hout is een prachtige naturel houtsoort die zich aanpast aan ieder interieur en juist die warme touch geeft die je zoekt. Prachtig bij stalen kozijnen en een industriele inrichting. Verkrijgbaar in 120, 150, 180 en 210 cm.

Wenge hout

Wengehout

Het donkere Wengehout straalt luxe uit door de prachtige nerf. Ideaal te combineren met exclusieve, luxe inrichting en met echte Dutch Design klassiekers. Verkrijgbaar in 120, 150 en 180 cm.

houten hanglamp design

Bamboehout

De lichte kleur van Bamboe heeft een fijne textuur en geeft een zachte uitnodigende gloed. Bamboe kenmerkt zich in een strak houtdesign voor een Scandinavische stijl en sfeer. Verkrijgbaar in 240 cm.

Hanglamp voor boven kookeiland kopen

Hanglamp kookeiland De ideale verlichting

Het is zover. Je keuze voor een keuken is gemaakt. Het blad uitgezocht, de afmetingen zijn bepaald en keuzes of er lades in moeten of gewone kastjes heb je nog ietswat twijfel over. En dan sta je voor de keuze, hoe ga je de verlichting in je keuken kiezen, kies je voor een hanglamp kookeiland in je keuken? Iets om vooraf al goed over na te denken, zodat het lichtpunt op de juiste plaats geïnstalleerd wordt.

Goede verlichting in je keuken is belangrijk. In eerste instantie omdat je goede verlichting nodig hebt als je aan het koken bent. Dit wordt werklicht of functioneel licht genoemd, maar ook in de avond is sfeerlicht erg belangrijk. Beide lichtsoorten komen optimaal tot hun recht met de ByLum hanglamp voor het kookeiland. De ByLum hanglamp is dimbaar en kan worden gedimd in combinatie met een LED wanddimmer. Dit wil overigens niet zeggen dat de combinatie met aantal spotjes in de keuken nog een extra dimensie kan geven aan het compleet maken van lichtplan.

hoe hoog hang moet een Hanglamp hangen 

De optimale hanghoogte van uw lamp is niet alleen afhankelijk van de plafondhoogte, maar ook van je eigen lengte. Het is namelijk niet de bedoeling dat je tegen je lamp aankijkt. Wij adviseren de ByLum lamp 3-5 cm boven je eigen ooghoogte te hangen.

Standaard is ByLum instelbaar tot een lengte van maximaal 95 centimeter. Mocht je langere staaldraden nodig hebben, dan is dat geen probleem, Wij verlengen dan in onze werkplaats je ByLum op iedere gewenste hanghoogte. Bestel in dit geval je ByLum dan met de optie; ‘langere straaldraden’ en vermeld bij je bestelling hoe lang je je ByLum verlengd wilt hebben. Opmeten hiervan is heel eenvoudig. Meet de afstand van je plafond tot aan te gewenste hanghoogte van de lamp. Vermeld dit bij de bestelling en wij gaan voor je aan de slag.

 

Hanglamp keuken
Hanglamp boven een kookeiland
Hanglamp eettafel

De 10 belangrijkste tips

Voor het kiezen van de juiste verlichting. Download nu gratis!