Direct uit voorraad leverbaar • Gratis bezorging • Gratis retour • Handgemaakt in Nederland

hanglamp eettafel

een hanglamp boven de eettafel

Een houten hanglamp boven de eettafel geeft een harmonieuze mix van natuurlijke materialen en een strak ontwerp. Inspireren, creëren, met een ware passie voor hout. ByLum brengt vernieuwende ideeën en geavanceerde technologieën samen met natuurlijke materialen en een scherp oog voor detail. We ontwerpen unieke houten hanglampen met een strakke uitstraling. ByLum staat voor puur, minimalisme en duurzaamheid. Ontdek onze collectie en breng een subtiele natuurlijke schoonheid in jouw interieur.

Eiken hout
Eikenhout

 

Natural eiken is een prachtige houtlook die zich aanpast aan ieder interieur en juist dié warme touch geeft die je zoekt. Prachtig bij stalen kozijnen en een industriele inrichting. Verkrijgbaar in 120, 150, 180 en 210 cm.

Wenge hout
Wengehout

 

Het donkere Wengéhout straalt luxe uit door de prachtige nerf. Ideaal te combineren met exclusieve, luxe inrichting en met echte Dutch design klassiekers. Verkrijgbaar in 120, 150 en 180 cm.

Bamboe hout
Bamboehout

 

De lichte kleur van Bamboe heeft een fijne textuur en geeft een zachte uitnodigende gloed. Bamboe kenmerkt zich in een strak foutendesign voor een Scandinavische stijl en sfeer. Verkrijgbaar in 240 cm.

De juiste afmeting

ByLum biedt lampen in verschillende maten, waaronder 120, 150 en 180 cm. Voor de Eiken variant is er zelfs een variant van 210 cm beschikbaar. Kies een ByLum lamp die iets kleiner is dan je eettafel zelf, waarbij een tafel formaat van ongeveer 30 cm aan beide zijden een gewenst effect creëert. Dit zorgt niet alleen voor een betere lichtverdeling, maar ook voor een esthetisch aantrekkelijk uiterlijk op afstand.

Hanglamp eettafel
BYLUM
Zwarte hanglamp keuken

Laatste blogs

 Creëren, inspireren, met voorliefde voor hout, dat is waar ByLum voor staat. Nieuwe ideeën en technologieën combineren met natuurlijke materialen met oog voor detail. Op deze manier worden strakke houten hanglampen ontworpen die uniek zijn.

ByLum I Puur, minimalistische en duurzaam

Over ByLum

ByLum is een familiebedrijf dat zijn oorsprong vindt in het begin van de coronaperiode in 2020. Met de opkomst van moderne keukens, waarbij steeds vaker afzuiging naar beneden wordt geïntegreerd, ontstond er een unieke kans voor ByLum. De traditionele afzuigkap aan...

Lees meer
Verlichting trends 2022

Verlichting trends 2022

Afgelopen jaren hebben we gezien dat de interieurinrichting een steeds belangrijkere rol inneemt. De vraag naar accessoires is toegenomen en het belang van goede verlichting is toegenomen. Dit zien we dan ook terug in de verlichting trends voor 2022. Het interieur is...

Lees meer

Download nu gratis!

De 10 belangrijkste tips voor het kiezen van de juiste verlichting.