Direct uit voorraad leverbaar • Gratis bezorging • Gratis retour • Handgemaakt in Nederland

houten hanglamp design

 

Een houten hanglamp design kenmerkt zich door het ontwerp, materiaal, lichteffect en de functie. Dat maakt het niet altijd even makkelijk om een mooie hanglamp te vinden die past bij wat je zoekt voor je huis.

ByLum heeft een selectief aanbod kwaliteitslampen die zich kenmerken door het minimalistische ontwerp, de pure materialen en de duurzaamheid. Die drie componenten zie je terug in alle ontwerpen. ByLum houten hanglamp design worden handgemaakt in Nederland, Je bestelt rechtstreeks bij de producent. Dit maakt dat er geen tussenschakel is wat zorgt voor een faire prijs en de voorraad altijd actueel is (snelle levertijd).

ByLum I Puur, minimalistische en duurzaam

houten hanglamp design voor boven jouw kookeiland

 

Wat we veelal zien is dat er gekozen is om een design hanglamp boven de eettafel te hangen en dat het kookeiland ook om een design lamp vraagt. Echter een hanglamp met een bescheiden rol, die iets minder de aandacht vraagt, Wil een design lamp van een behoorlijke lengte, bekijk dan de Design hanglamp van 210 cm.

Wil je meer weten over ByLum boven een kookeiland, lees dan hier verder.

Hanglamp keukeneiland
Houten hanglamp balk detail
Hanglamp boven een bureau kopen

LED verlichting voor een houten hanglamp design

Afhankelijk van de functie van de kroonluchter kies je de led-lichtbron. Boven de eettafel is voldoende licht nodig. Een of meerdere locaties in de eet- of loungeruimte zijn soms verlicht. Het is dus goed om in deze kamers van het huis een licht te kunnen dimmen. Er zijn verschillende decoratieve en functionele LED-lichtbronnen om aan uw behoeften te voldoen. Let bij het kiezen van een lichtbron op het wattage (wattage) en het aantal lumen dat staat voor de lichtopbrengst van de lamp. Daarnaast spelen lichtkleur, levensduur en energie-efficiëntie ook een belangrijke rol. Het voordeel is dat de LED lichtbron bekend staat om zijn energiezuinigheid, lange brandduur en niet heet wordt.

kun je een hanglamp dimmen?

We krijgen regelmatig de vraag of de ByLum dimbaar is. Tegenwoordig hebben steeds meer lampen een LED geïntegreerde armatuur. Bij de specificatie van de ByLum vind je precies van welke dimtechniek deze gebruik maakt. De ByLum is dimbaar met een externe wanddimmer voor LED welke apart verkrijgbaar is. Normale dimmers izjn niet geschikkt voor LED verlichting en kunnen ernstige schade toebrengen.

 HOUTEN HANGLAMP DESIGN VOOR BOVEN DE EETTAFEL

De eettafel neemt meestal een prominente plek in de woonkamer of eetkamer in. De tafel is toonaangevend en vormt een plek waar je relatief veel tijd doorbrengt. Eten, werken, spelen, lezen en tekenen zijn enkele activiteiten waar een eettafel zich prima voor leent. Om een juiste hanglamp voor boven de eettafel te vinden, geven we je graag wat tips. Je kunt de hanglamp afstemmen op de vorm van een tafel. Zo vraagt een langwerpige tafel vaak om langwerpige verlichting.

Lamp houten balk

advies over designverlichting

Het kan soms lastig zijn om de juiste keuze te maken voor design hanglampen. We krijgen vaak vragen over de lichtopbrengst, de kleur van het licht dat de lamp uitstraalt en de dimbaarheid en hebben deze opgenomen in onze veelgestelde vragen. Daarnaast vind je hier informatie over de technische specificatie van de hanglampen.

De 10 belangrijkste tips

Voor het kiezen van de juiste verlichting. Download nu gratis!