Direct uit voorraad leverbaar • Gratis bezorging • Gratis retour • Handgemaakt in Nederland

Er zijn een aantal voordelen aan het gebruik van een hanglamp in een kantooromgeving. Ze kunnen helpen om een ruimte een optische indeling te geven, esthetisch aantrekkelijk te maken en goed te verlichten. 

  • Ten eerste kan een hanglamp helpen om een ruimte visueel te verdelen, waardoor het makkelijker wordt om verschillende gebieden op kantoor te onderscheiden. Bijvoorbeeld als je een hanglamp boven een vergadertafel hangt, kan dit helpen om aan te geven dat dit gebied voor vergaderingen is, in plaats van voor individuele werkplekken.
  • Ten tweede kan een hanglamp een stijlvolle toevoeging zijn aan de kantoorruimte. Afhankelijk van het ontwerp van de lamp, kan het een unieke touch toevoegen aan de ruimte en bijdragen aan de algehele esthetiek van het kantoor.
  • Ten derde kan een hanglamp helpen om de ruimte goed te verlichten, wat kan bijdrage aan een comfortabele en productieve werkomgeving. Dit is vooral belangrijk in ruimtes waar veel werkzaamheden plaatsvinden die visuele precisie vereisen, zoals het lezen van documenten of het werken achter een computer.

 

HANGLAMP voor boven bureau kopen

Verlichting op kantoor heeft meer invloed op de werkzaamheden dan gedacht wordt. Allereerst is het beste om zoveel mogelijk daglicht binnen te laten vallen. Dit werkt het prettigst en de meeste mensen vinden het fijn om bij een raam te zitten. Zo is de verbinding met buiten optimaal. Helaas is dit niet altijd mogelijk en daarom is het ook zo belangrijk om te kiezen voor een hanglamp op kantoor.. Zeker als je het hebt over de wintermaanden, waarbij het vroeger donker wordt, dan brengt de juiste verlichting echt toegevoegde waarde aan jouw werkplek op kantoor.

Hanglamp boven een bureau kopen

HANGLAMP VOOR BOVEN EEN BUREAU

Wat als daglicht niet voldoende is? Naast goed licht voor grote ruimtes, is het ook prettig te kiezen voor individuele verlichting. Licht dat je zelf kunt bedienen en op je eigen wensen af kunt stemmen. Dit is mogelijk met een hanglamp boven je bureau. Door te werken met extra hanglampen boven een bureau, maakt je werkplek helemaal af. Vergelijk het met een vergadertafel waar een mooie designlamp boven hangt. Het is wellicht niet nodig, maar brengt zoveel meer.

HANGLAMP DIE IN VELE KANTOORPANDEN TOT UITING KOMT

Een hanglamp die past in een kantoor, niet al te veel aandacht vraagt, maar wel luxe uitstraalt. Een die echt toegevoegde waarde biedt. Mocht je op zoek zijn naar een houten hanglamp voor boven een bureau, dan is het van belang te kijken naar de juiste afmetingen. Bij een bureau met een standaardlengte van 160 cm is een hanglamp van 120 cm een prima keuze, zoals de Eiken 120. Zorg ervoor dat de lamp niet achter je hangt, want dan werk je in de schaduw, maar midden boven het bureau hangt. Een bureau van 200 of meer is een hanglamp van Wengé 150 cm geschikt.

duurzame hanglamp voor op kantoor

Verlichting is vaak een grote kostenpost voor bedrijven. Niet alleen de aanschaf, maar juist ook de gebruikskosten. Hierdoor is het aantrekkelijk om te kiezen voor LED verlichting. LED verlichting gaat heel lang mee en verbruikt veel minder energie. Dus investeren in LED verdien je al snel terug. Maar dat is niet het enige. De EU gaat LED verlichting verplichten, dit staat in de ‘Europese richtlijn energieprestatie gebouwen’ (EPBD). Een goede reden om niet te lang te wachten en over te stappen op LED verlichting. 

3 belangrijke redenen om over te stappen op LED verlichting:

  • Duurzamer, LED verlichting gaat langer mee
  • Minimale onderhoudskosten
  • LED verlichting is veel rustiger aan de ogen in tegenstelling tot tl verlichting dat trilling veroorzaakt Niet voor niks dat dus dat de EU dit besluit genomen heeft. Wil je hier meer van weten? Neem dan contact met ons op. Ook hebben wij een LED dimmer in ons assortiment, deze kun je ook bij ons aanschaffen.

 

Contact

Telefoonnummer

06-15316604

E-mailadres

info@bylum.nl

gevestigd

Castricum

Bereikbaar

8:30-17:30

 

Btw nr. NL003498618B69

Kvk nr. 80863523

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.