Selecteer een pagina

HANGLAMP KANTOOR

Verlichting op kantoor heeft meer invloed op de werkzaamheden dan gedacht wordt. Allereerst is het beste om zoveel mogelijk daglicht binnen te laten vallen. Dit werkt het prettigst en de meeste mensen vinden het fijn om bij een raam te zitten. Zo is de verbinding met buiten optimaal. Helaas is dit niet altijd mogelijk en daarom is het ook zo belangrijk om te kiezen voor een hanglamp op kantoor.. Zeker als je het hebt over de wintermaanden, waarbij het vroeger donker wordt, dan brengt de juiste verlichting echt toegevoegde waarde aan jouw werkplek op kantoor.

WELKE AFMETING BOVEN JE BUREAU?

Strak houten hanglamp 120

BYLUM120

Strak houten hanglamp 150

BYLUM150

strak houten hanglamp 180

BYLUM180

HANGLAMP VOOR OP KANTOOR

In veel kantoorpanden heb je nog het ouderwetse gebruik van alleen tl verlichting. Tl verlichting is functioneel, maar qua sfeer laat het te wensen over. Daarom kiezen steeds meer werkgevers voor een kantoorinrichting die aansluit op de visie van het bedrijf. Zowel voor de kantoorinrichting als ook de bijpassende verlichting. Buiten het feit dat medewerkers dit als zeer prettig ervaren, is hanglamp op kantoor de finishing touch in de vergaderruimte of voor boven jouw bureau. Door een mooie design hanglamp boven een vergadertafel te hangen, is de vergaderset echt af en ook een mooie hanglamp boven een bureau, geeft de werkplek net even dat extra’s. 

 

HANGLAMP VOOR BOVEN EEN BUREAU

Wat als daglicht niet voldoende is? Naast goed licht voor grote ruimtes, is het ook prettig te kiezen voor individuele verlichting. Licht dat je zelf kunt bedienen en op je eigen wensen af kunt stemmen. Dit is mogelijk met een hanglamp boven je bureau. Door te werken met extra hanglampen boven een bureau, maakt je werkplek helemaal af. Vergelijk het met een vergadertafel waar een mooie designlamp boven hangt. Het is wellicht niet nodig, maar brengt zoveel meer.

HANGLAMP DIE IN VELE KANTOORPANDEN TOT UITING KOMT

Een hanglamp die past in een kantoor, niet al te veel aandacht vraagt, maar wel luxe uitstraalt. Een die echt toegevoegde waarde biedt. Mocht je op zoek zijn naar een houten hanglamp voor boven een bureau, dan is het van belang te kijken naar de juiste afmetingen. Bij een bureau met een standaardlengte van 160 cm is een hanglamp van 120 cm een prima keuze, zoals de Eiken 120. Zorg ervoor dat de lamp niet achter je hangt, want dan werk je in de schaduw, maar midden boven het bureau hangt. Een bureau van 200 of meer is een hanglamp van Wengé 150 cm geschikt.

duurzame hanglamp voor op kantoor

Verlichting is vaak een grote kostenpost voor bedrijven. Niet alleen de aanschaf, maar juist ook de gebruikskosten. Hierdoor is het aantrekkelijk om te kiezen voor LED verlichting. LED verlichting gaat heel lang mee en verbruikt veel minder energie. Dus investeren in LED verdien je al snel terug. Maar dat is niet het enige. De EU gaat LED verlichting verplichten, dit staat in de ‘Europese richtlijn energieprestatie gebouwen’ (EPBD). Een goede reden om niet te lang te wachten en over te stappen op LED verlichting. 

3 belangrijke redenen om over te stappen op LED verlichting:

  • Duurzamer, LED verlichting gaat langer mee;
  • Minimale onderhoudskosten.

LED verlichting is veel rustiger aan de ogen in tegenstelling tot tl verlichting dat trilling veroorzaakt Niet voor niks dat dus dat de EU dit besluit genomen heeft. Wil je hier meer van weten? Neem dan contact met ons op. Ook hebben wij een LED dimmer in ons assortiment, deze kun je ook bij ons aanschaffen.

 

Technische specificaties

 

ByLum lamp:
Lengte 180cm, 150cm of 120cm
Breedte/hoogte 4 x 4cm
Plafondkap:
Afmetingen 30 x 9,5 x 4,5 cm (lxbxh)
Materiaal Metaal
Kleur Wit / Zwart (mat)
Bevestiging

Via bijgeleverde plafondbeugel, bevestigingsmateriaal meegeleverd.

Opm. De ByLum eiken wordt standaard geleverd met de witte platfondkap, ByLum wengé wordt standaard geleverd met de zwarte plafondkap.

Ophanging:
Hoogte In hoogte instelbaar (tot max. 90 cm van plafondkap tot onderkant ByLum). Langere hangdraden zijn leverbaar tot max. 3 meter op aanvraag.
Materiaal 2 x staaldraad (geïsoleerd)
Licht:
Lichtopbrengst 960 Lumen (vergelijkbaar met 75 watt lamp)
Led SMD2835 – IP20
Lichtkleur 3.000 Kelvin (Warm)
Voeding 12v DC
Verbruik 11.52 Watt p/m
Levensduur 30.000 uur (daarna vervangbaar)
Certificeringen CCC, ROHS
Voeding:
Aansluit voltage AC 85-265V (plus aarding)
Dimbaar JA, door middel van een wanddimmer (deze is optioneel bij te bestellen)
Positionering Ingebouwd in plafondkap
Gewicht: max. 3,5 kg
Garantie: 1 jaar

Wil je een grote bestelling plaatsen?

Vraag dan een offerte aan, dan maken wij een voorstel op maat.

ByLum hanglamp houten balk is gemaakt van duurzaam FSC® gecertificeerd massief hout, hangt aan 2 staaldraden en kan eenvoudig op hoogte worden ingesteld. De geïntegreerde LED techniek geeft extra karakter en is uniek doordat de stroomvoorziening zonder apart elektriciteitssnoer geregeld wordt. Hierdoor is de ByLum minimalistisch en puur. De LED verlichting geeft een natuurlijke warme uitstraling en is dimbaar. Bestel makkelijk en veilig via de online shop.