Direct uit voorraad leverbaar • Gratis bezorging • Gratis retour • Handgemaakt in Nederland
Over bylum

ByLum is een familiebedrijf dat zijn oorsprong vindt in het begin van de coronaperiode in 2020. Met de opkomst van moderne keukens, waarbij steeds vaker afzuiging naar beneden wordt geïntegreerd, ontstond er een unieke kans voor ByLum. De traditionele afzuigkap aan het plafond maakte plaats voor ruimte boven het kookeiland, waardoor de mogelijkheid ontstond om prachtige designverlichting te creëren. ByLum greep deze kans met beide handen aan en werd de pionier op het gebied van gespecialiseerde hanglampen, speciaal ontworpen voor kookeilanden.

Uniek design

Bij het ontwikkelen van hun unieke design hanglamp hield ByLum zich vast aan enkele kernwaarden. Allereerst wilden ze werken met duurzame en pure materialen, die niet alleen een positieve impact hebben op het milieu, maar ook een gevoel van authenticiteit en warmte creëren in de keuken. Daarnaast streefden ze naar een minimalistisch ontwerp met een moderne uitstraling. Ze wilden een hanglamp creëren zonder overbodige franje, waarbij strakke lijnen en een eigentijds design centraal stonden.

Om de hoogwaardige kwaliteit en exclusiviteit van ByLum te waarborgen, worden uitsluitend de beste materialen gebruikt. Elk exemplaar straalt vakmanschap uit en is uniek in zijn soort. ByLum zet zich in om verlichting te creëren die niet alleen functioneel en esthetisch verfijnd is, maar ook een blijvende indruk achterlaat in elk interieur.

minimalistisch design

En het resultaat mag er zijn. De ByLum hanglamp is een waar kunstwerk van minimalistisch design, uitgerust met energiezuinige led-verlichting. Dankzij speciale technieken zijn de elektriciteitsdraden volledig onzichtbaar tussen de lamp en de plafondkap, wat zorgt voor een naadloze en strakke afwerking.

Tijdloze verlichting

Met hun ongeëvenaarde aandacht voor detail en hun toewijding aan kwaliteit heeft ByLum een verlichtingstraditie gecreëerd die naadloos past in het moderne tijdperk. Hun design hanglampen verlichten keukeneilanden, maar ook de harten en de geesten van degenen die ze aanschouwen. ByLum blijft streven naar innovatie en het creëren van tijdloze verlichtingsstukken die de perfecte balans vinden tussen functionaliteit, esthetiek en duurzaamheid.

Wil je meer weten over verlichting en specifiek over hanglampen? Neem dan contact met ons op, wij adviseren je graag.