Montagehandleiding

Stap 1: Verpakking

Maak uw pakket voorzichtig open en controleer de inhoud van uw pakket op volledigheid. 

Stap 2: Verwijderen verpakking

Zorg voor een zachte ondergrond waar de ByLum kan worden opgelegd. Begeleid voorzichtig de staaldraden tussen de plafondkap en de houten balk. Let er op dat de staaldraden geen korte hoek maken en voorkom knikken. Zorg voor een elektrische aansluiting (230 volt AC, plus aarding). Indien u de ByLum dimbaar wilt maken gebruik een speciale leddimmer (niet meegeleverd), de ByLum lamp is standaard voorzien van dimbare transformator (halogeendimmers en gloeilampdimmers werken niet!).

Stap 3: Montage plafondkap

Draai de schroeven van de bevestigingsbeugel van de plafondkap los. Bepaal met de bevestigingsbeugel waar de ByLum komt te hangen en teken met potlood af waar de 2 boorgaten komen. Boor de gaten met de boormachine (maat 5 millimeter), bevestig de pluggen en schroef de bevestigingsbeugel met de schroeven vast.

ZORG BIJ STAP 4 DAT DE ELEKTRA IS AFGESLOTEN

Stap 4: Ophangen van de BYLUM

Het ophangen van ByLum is een zorgvuldig klusje! Het makkelijkste is de houten balk op een hoge ondersteuning te leggen op een hoogte, zodat de hangdraden onbelast zijn op het moment dat u de plafondkap aansluit en bevestigt.
Pak de plafondkap en sluit de bedrading (plus aarding) aan op de kroonsteen. Gebruik hiervoor een geïsoleerde schroevendraaier. Plaats vervolgens de plafondkap op de bevestigingsbeugel en draai de schroeven aan beide kanten vast met een schroevendraaier.

U KUNT DE ELEKTRA WEER AANZETTEN

Hoogte ByLum instellen

Hoger of lager hangen – Voor het hoger of lager hangen van ByLum kunt u voorzichtig het uiteinde van de fixator naar binnen drukken in de fixator. Hiermee wordt de kabel ontgrendeld en kunt de kabel voorzichtig hoger of lager instellen.

Let op! De zwarte isolatie tules moet zichtbaar blijven. Zorg ervoor dat u deze niet meedrukt de tules in of mee naar buiten laat gaan. De isolatie tules is belangrijk voor het isoleren van de 12 volt stroomdraden!

Dimmer aansluiten

ByLum is standaard voorzien van een dimbare led transformator (een leddimmer is niet bijgeleverd). Wilt u ByLum kunnen dimbaar maken dan dient u hiervoor een speciale leddimmer te gebruiken, halogeen- en gloeilampdimmers werken niet en kan de schade toebrengen aan het elektrisch systeem. Een geschikte dimmer is als accessoire te bestellen in de webshop.